Sevillayy42 29+3 13 kilo almışım öyle çok yemek yemiyorum düzenli yemek yerim dikkat de ederim ama bi türlü anlamıyorum 13 kiloyu nasıl almışım çok ilginç bazen üzülüyorum kafama takıyorum ama veririz inşallah kızlar kendimizi üzmeyelim♥️
Tubiku Obirtazeanneee yok ben çatlamadim bebek 41 de doğsa da. Burada biri ikiz doğurup clarins in heule tonic yağını kullanıp catlamamis. Onu yazmıştı. Benim ergenlik çatlağım alt bacakta bile var hatta kilo alıp verme VS çok vardı. Kesin çatlarım dedim ama bu yoruma güvenip bunu ve body butter kullandım çatlamadim çok şükür. Şimdi ikincisinde de 3.ayda buna başlayacağım
Sedamutluu Senamia2 ne yedinşz ne içtiniz vitaminlerde mi kilo yapmadı. Ben daha 18 haftalığım 7 kg aldım
Twobabies Sedamutluu ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım,ikinci hamileliğimde baya bulantı yaşadım ve canım hiçbir şey istemiyor tatlı olarak 67 den ilk 64 emdüştüm yemeyince öylelikle almamış oluyoruz
Sumeyyetopal25 Sedamutluu herşeyden soğudum pilav makarna sulu yemekler etli tavuk vs vs sonuç böyle oldu malesef peynir ve biber yiyorum oda sık deil su asla içemiyorum kusuyorum 😣
ozdenplvc Nazlihiilall bende 40 haftadayım 17 kilo aldım karnım da mor mor çatlaklar tatlı tatlı kasiniyorlar Allah yardımcımız olsun bu işin sonrası da var
Nazlihiilall ozdenplvc gerçekten öyle bende sizinle aynı durumdayım birde ufak ufak kaşınıyor dediğiniz gibi kaşırken de acıyor