Abcdfghe luna27 bende öyleyim çünkü gün içersinde sürekli bisiler yiyip çok su içtiğimiz için değişiyor. Sabahları aç karnına tuvalete çıktıktan sonra tartılın o asıl kilonuz ben öyle yapıyorum. 😂
luna27 Abcdfghe Evet, özellikle yemeklerden sonra 60′ı görüyorum. Sabah aç karınla 57 🤭 neyse ki yalnız değilmişim, kendimi tuhaf sanıyordum da 😂
Ahsenmira luna27 o bende de oluyor hee gün değil ama özellikle evden hiç çıkmadığım günler galiba ödem diyorum
Saadetblly Annemidedinsen şuan 14 haftalığım 12 kilo aldım 🙈 ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım doğumdan sonra eskisinden de zayıftım o yüzden takmıyorum kilodur alınır verilir 😂
Tubiku Obirtazeanneee ben de benzer hamile kalıp 74 ile doğurdum ama korkma 1 senede eski kiloya geliniyor. Ben tam eski kiloma geldim yine hamileyim aynı kilo ile :D
Nisaacarr Annemidedinsen Annemidedinsen 34. Haftadayım 47 kiloydum bebişi öğrendiğimde şimdi 65 kiloyum doğumdan sonra verebilirim inşallah
Balbebek012 Annemidedinsen 38+5 teyim +3 kilo ile yola devam bugğn kontrol de 3500 gram olduğunu öğrendim 💕💕💕