melosunbebikosu Arkadaşlarım 20 günlük bebeğim var yataş juno yatağı kullanıyorum ama gece gündüz. Geceleri beşiğinin içine koyuyorum hep onda yatıyor kullanan ya da araştıran var mı acaba sürekli onda yatmasında bir sakınca var mı?
Girlmama melosunbebikosu 1 ay 15 gundur kullaniyorum cogu zaman onda yatiyor bazen yataginda yatiyor o da yatas twiny
edanur__ Bende kullanıyorum bir haftadır geceleri onda yatırıyorum gündüz de pierre cardin ana kucağında yatırıyorum onda hareket ettikçe zıpladığı için çok rahat ediyor
Biranneikibebe Fatmadmr37 merhaba bende almayı düşünüyorum birşey sormak istedim kullanan olarak size yan yatırıp öyle sabit kalıyormu bebek kusma vb durumlar için kafasını yan tutacak güvenli uyku sağlayan ürün arayışısındayım
Girlmama Biranneikibebe gozlemlemedigim zaman yan yatiriyorum ama onumdeyse duz yatirip kafasini sadece ceviriyorum ve sunu deneyimledim kizimi duz yatagina (yatas twiny) yatirdigimda huysuz oluyor heo junoyu istiyor gercekten anne karni hissi veriyor galiba ben cok memnunum
Fatmadmr37 Biranneikibebe ben çoğunlukla düz yatırdım ama oyuntulu olduğu için büyük ihtimal yan yatırsanız sıkıntı olmaz sanırım olmadı arkasına muslin battaniye ile falan destek koyabilirsiniz.
Fatmadmr37 Biranneikibebe ben çoğunlukla düz yatırdım ama oyuntulu olduğu için büyük ihtimal yan yatırsanız sıkıntı olmaz sanırım olmadı arkasına muslin battaniye ile falan destek koyabilirsiniz.