Leyla210 Betusle kimyasal gebelik canım artış olmaz 3 kere üst üste aynı durumu yaşadığım için biliyorum. Geçmiş olsun
Leyla210 Betusle dış gebelikte değerler çok yüksek olur korkma kimyasal gebelik yaşıyorsun yakında düşer.
Leyla210 Betusle sorabilirsin tabi canım. İlk 2 kimyasalı öğrendiğim gibi leke gördüm düşüş başladı 3. Biraz uzun sürdü 2 haftaya yakın en son değerim 275 oldu sonra leke gördüm öyle düşmeye başladı canım.
Leyla210 Betusle amin canım hiç üzme kendini 3. Kimyasaldan 2 ay sonra gebe kaldım dün 5. Ayıma girdim şükür 🥰 Allahtan ümit kesilmez rabbim hayırlısını nasip etsin 🤍
Betusle Leyla210 hamilelerin duası kabul olur derler bana da dua eder misin 1.5 seneden beri deniyorum ilk defa kaldım o da malesef böyle oldu 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da 🙏🏻
Leyla210 Betusle amin canım Allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ❤️
Betusle Leyla210 canım haber vermek istedim ben bugün kan verdim sonucum 428 çok şükür iki katından da fazla artmış pazartesi inşallah keseyi göreceğiz 🥰🤲🏻