tansugl37 40+2 de kontrole gittim ne açıklığım var ne sancım doktor 40+6 ya gün verdi. İlişki önerdi ama eşimle ayrıyım olmaz dedim bir de benim sıcaklara geldi kocaman göbek hep yattım 38. Haftada 10 15 tane hurma yedim sonrasını unuttum. Sadece doktor kontrolü için evden çıktım evde de en uzak gittiğim yer mutfaktır 😅 40+4 de kızım için balkonda hazırlık yapıyorduk arkadaşım ve annem vardı. 21.55 de bir sancı geldi hemen ayağa kalktım dedim noluyoruz 😅 sonra geçti ikinci geldi derken dakika tuttum 4 dakika sancılarım 4 dakika aralıklarla başladı öncesinde asla ağrım kasılmam bir şeyim olmadı. Hemen duşa girdim hazırlandım 22.55 de acile giriş yaptım 10 cm açıklık bebeğin kafası gelmiş ama evdeyken ıkınmam gelmişti artık belliydi 😅 ebe bile evde mi doğurmak istedin naptın neden geç kaldın. Damaryolu açıldı doğumhaneye alındım 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Sancıların başlaması ve doğumun bitimi 1 buçuk saat sürdü. Rabbim size de böyle kolay doğum nasip etsin bebeğiniz kendi isteğiyle gelsin kısa sürede inşallah ❤️
Hatta o gün arkadaşım 18.00 sularında oğlunu kucağına aldı bende hep ben tık yok ne zaman gelecek acaba derken 23.24 de bebeğimi kucağıma aldım. Çocukluk arkadaşıyız bebeklerimiz 23 Temmuz bebekleri 😅