Nil123 Ben kasım sonu bir kimyasal gebelik yaşadım ve aralıkta regli oldum kanamam başladı kimyasal gebeliği bu şekilde o ay vücudumdan bazen aralıklı kanama ile attım. Daha sonra ocak ayında hasta olmadım ve 25 ocakta doktoruma gittim. Gebelik testi yaptık negatif çıktı. Tarlusal a başladık hemen ilaç bitti ancak hasta olmadım ve içime bir şüphe düştü. Tekrar test yaptık değerim 3693 çıktı🙈🙊❤️ Hiç beklemiyordum doktora gidecektim kist felan vardır vücudumun dengesi değişti sandım. Şimdi merak ettiğim durum şu doktoruma haftasonu gideceğim ancak aranızda böyle bir durum yaşayan varmı merak edyorum kimyasaldan hemen sonra hamile kalan. Ve mevcutta son regl tarihim diyebileceğiö bir tarihte yok işler iyice karıştı kaç haftalık nedir ne değildir bilemiyorum kızlar🤔
RumeysaAkd Nil123 ben Temmuz da düşük yaptım kimyasal gebelik yani sonra Ağustos ayında da hamile kaldım şimdi 24 haftalık gebeyim
Sulee123 Nil123 mrh tam olarak aynı tarihlerde aynı süreci yaşadım Kasım 20 de kimyasal gebelik düşük yaptım Aralık 20 sen adet oldum ve arkasında hemen hamile kaldım
Ayseleraslan Ben 4 haziranda kimyasal gebelik yaşadım büyük kanamam oldu ertesi ay hamile kaldım şuan 36 haftalık hamileyim😊
Nil123 Ayseleraslan RumeysaAkd Yalnız olmadığıma çok sevindim🙈 peki neye göre hesaplasını kaç haftalık olduğunu kızlar?🤔
RumeysaAkd Nil123 her ay hasta olucam mı olmucam mı diye beklediğim için son adet tarihi mi biliyordum birde ultrason da bebeğin gelişimi ile kaç haftalık olduğu çıkıyor zaten Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰💞
Nil123 Sulee123 Evet aynı zamanlara gelmiş hemen hemen rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. son kanamana göre mi hesapladın acaba?
Sulee123 Son adet tarihini göz önüne alıyorlar ama zaten ultrasonla gördüğünde tam tarih ortaya çıkıyor Benin hesaplanandan sahan küçük çıktı şuan 7+2