hacerrklc1 Tomurcuk123 inşallah bu sefer herşey gönlümüzce olur Allah razı olsun canım. Sen aşılama sürecinde neler yaptn nelere dikkat ettin
Tomurcuk123 hacerrklc1 canım ben sırt üstü uzandım kalçama yastık koydum en ağır iş yapmadım en azından üç gün kendimi korudum sırt üstü uzaninca belim ağrıdı tabi biraz yürüyüş yaptım evin içinde bakalım haftaya cuma kan vercem sonuçu bende merak ediyorum
h_h_momss hacerrklc1 inşallah tutar aşılamanız🙏🏻bir şey soracaktım aşılamada erkekte alınan örnek laboratuvar da seçilip size o mu transfer ediliyor, yoksa aşılama günü ilişki mi öneriyor doktor
Tomurcuk123 h_h_momss aşılama olduğu gun eşimden sperm alınıp laboratuvarı da en hareketli spermleri seçip doktor enjekte ediyo o gün ilişki onermiyo aşılama olduğu gun değil diğer gün öneriyo 1 gün boş 1 gün dolu olucak şekilde 4 defa ilişki öneriyo canım
Tamarix Tomurcuk123 hayırlı haberlerle insallah benim 3. Gün bugün kalça üstü bel ağrıyor ve hafif kasık batması var normal mi
hacerrklc1 Tomurcuk123 canım merhaba ne durumdasın durumun nasıl test falan yaptın mı belirtilerin var mı
Tomurcuk123 hacerrklc1 vallha kuusm belirti yok hafif kasık ağrım var yarın kan testi vercem hem heyecan hem korku var hadi yoksa o Zmn kendimi zor toparlarim iyice depresyona girerim sadece şu sıralar saatleri dkkalari sayyorum dua edin nolur
hacerrklc1 Tomurcuk123 dualarım seninle canım inşallah pozitifi görürsün yarın beni de haberdar et 🤲🏻🥰benim de bugün 7.gün ilk günden beri Gögüslerimde ağrı alt karın ve bel ağrım var beklemedeyim vende.