Didemnil35 2020 yılında ilk çocuğumu sezeryan ile kucağıma aldım şimdi 33 haftalık oldum normal doğum için neler yapsam süreç kolaylaşır asla sezeryan karşıtı değilim sadece bunu da denemek istiyorum neler tavsiye edersiniz önerirsiniz normal doğum icin
Annemidedinsen Didemnil35 Allah gönlünüze göre versin bol bol yürüyüş yapın doktorunuza da sorun muhakkak olmayacak bir şey değil yapanlar var en sağlıklı şekilde gelsin
AnayimBenAna_ Didemnil35 hayırlı olsun inşallah öncelikle bunu destekleyen doktor bulman gerekiyor ve doktorun bu konuda tecrübeli ve donanımlı olmasına dikkat etmelisin. Onun dışında sanırım özel ebe tutmanı istiyormuş bazı doktorlar. Maddiyat kısmı ise daha zorlayıcı çünkü ssvd ye başlayıp başarısız olunursa ve sezaryene dönülürse hastaneye hem ssvd ücretini hem sezaryen ücretini ödemek zorunda kalıyorsun.
Didemnil35 Phyloo 🙈 sadece ihtimalleri değerlendirmek istedim yoksa cidden hangisi en hayırlısı olacaksa o olsun
Phyloo Didemnil35 sekız senelik bı ablaya riskli o canından sen sağlığından olabilirsin demiş doktor tabiki sezeryan sonrası normal var o şekilde doğuran yok değil var ama ya bişey olursa?
Opmiyimgebeyim Doktorunuz destekliyorsa deneyebilirsiniz. Ben de 5 sene ara olacak. Destekleyen bi doktorla devam ediyoeum. En azından denemiş olmak istiyorum
Esay5060 Didemnil35 öyle ama ben sezeryan doğumdan yanayım 33 haftaliğim 4. Seseryanimi olacam rabim kolay etsin
bebekannem Didemnil35 ınstagramdan Semra özer Yusuf olgac takip edebilirsiniz ssvd sayfaları var onlara bakabilirsiniz arastirmissinizdir ssvd de risk normal doğumda ki kadar nerdeyse 0,02 diye hatırlıyorum dr.semra ozerden geçen haftalarda 2ssvd sonrası ikiler doğdu normal doğumla