Yildiz-Demir ebrununikizleri Bende çok yaşadım 18 haftaya kadar yaşıyordum her olduğunda da gidiyordum sizde gidin aksatmayın içiniz rahat etsin
ebrununikizleri Yildiz-Demir ya ben alttan muayeneden çok korkuyorum ona izin vermedim dr da üstten baktı herhangi bi kanama alanı göremedi bebekte iyi dedi kırmızıya dönerse gel dedi
Nurkry ebrununikizleri keşke progestan verseydi kanamayı kesiyor bebeğin tutunmasını sağlıyor bende de 7 haftalıkken olmuştu hemen ilaca başladım ve sürekli uzandım hiç kalkmadım birde bol su için günlük 3 litreye yakın içmeye çalışın bol bol dinlenin yukarılara uzanmayın eğilmeyin ilişkiden uzak durun
Pinar58eslem Tugtugca canım ara ara kahverengi çok çok az şekilde geliyor bende tam bilmiyorum cuma kontrole gideceğim çok endişeliyim.insallah sağlıklıdir
Ayse0434 Bende de olmuştu o haftalarda progestan verdiler ama çok uzun bir süre de kullanmadım birkaç hafta kullanmıştım sadece 🥰şuan 35. Haftadayım
ebrununikizleri Tugtugca dün gece pembe ve kahverengi arası 3 4 damla birden geldi korktum ama ondan sonra bu saat oldu hala bişey yok ne yapacağmı bilemedim düşük tehlikesi var vs demedi ilaç bile vermedi