Rumeysakerem Nurdemir54 İlk oğlumun adı kerem anlamı da çok güzel soyluluk comertlilik sevimli daha bir sürü anlamı var kısacası bi muslumanda bulunması gereken iyi huy demek bende 2.oğluma isim arıyorum bakalım 😊
zuzulice Rumeysakerem Kerem ismini bende düşündüm oğlunuz kaç yaşında bebekliği cocukluğu nasıl geçti isminin özelliklerini taşiyormu canım
Zulfiyemir Ahmet demir mi yoksa yağız Ahmet mi ahmet kayinpederimin ismi ilk oğlumun adı emir buna uygun isim önerilerinizi bekliyorum
Benimisteo Mehmtfatmanr Yegenimin adi Aliyar, yarim o benim♥️ Cok uslu cok sakin ve kolay bi cocuk mashaallah. Inshaallah sizinki de oyle olur benimki de.
Sekerpare Doruk, Gökalp, Göktuğ, Tuna, Pamir, Haktan, emir, Çınar, lider, asrın, asil,çağan,Kayra, Poyraz, zahir, Berat, burak,gokhan,gürkan, Orçun, cesur, alp, Arel, kuzey,Doğu, Timur, Alpaslan. .....
Rumeysakerem zuzulice oğlum daha14 aylık ama hiç kıskançlığı yoktur eli çok acıktır şimdilik bütün huylarını taşıyo iyiki koymuşum diyorum tavsiye ederim
Mehmtfatmanr Nurdemir54 aslında bizim koymamız gerek bizim hakkımızda işte babalar pek Bi hevesli oluyorlar ama ikna edebilirsen sen koy derim 😂