Melickaya 20 haftalık hamileyim. Karnım ise bu haftaya göre normal büyüklükte. Gece sağıma soluma dönerken sanki karnım sarkıyor gibi çok ağrıyor. Elimle tutup dönüyorum ama yine aynı. Sancı gibi. Bu doğal mı ? Gece hiç yatamadım.
Blzlg Melickaya aşkım karnın şiş ya hani her çekimi ile aşağı çekiliyor çok normal 😂. Karnının altına yastık koy öyle yat. Ben de sırt ağrısını yaşıyordum bu yüzden. Karnımın altına yastık alıyorum. Belimi de dik tutuyorum o şekilde daha rahat uyuyorum.
Maiyaig Melickaya ay bende bu gece aynıydım sabah dayak yemiş gibi uyandım daha 18. Haftanın içindeyim 😅 gece uyandığımda hep kendimi sırt üstü yatarken buluyorum inşallah bişey olmaz dediğiniz karnımda dönerken sancı oluyor birde yüz üstü yatmayı çok özledim şimdiden 🥹😅
Fly3636 Bende öyleydim ebebekten hamile yastıklarından aldım onlar destekliyor karnı ve baya rahatlıyorsun .Önceleri baya geriliyordu karnım ve ağrı oluyordu
Fly3636 Melickaya Yani şöyle dönerken illaki oluyor ona çözüm yok maalsf ben çoğu sefer dönmeye çalışırken uyanıyorum Buda hamişliğin zorluklarından 🌸