Zubyde etkafa evet bence adet gününü bekle geç döllenme falanda olabiliyormuş benim adetim 7 gün geçmesine rağmen yine silik
nuraymommy etkafa zaten test yapmıcam artık iki gün sonra yapıcam öyle takip edicem böyle sürekli yapmak çok stresli yalancı pozitif çok yaşadım geçen aylarda o yüzden sürekli yapma gereği duyuyorum 🥺
G12s_18 nuraymommy Hemen verdim ama bence erken vermek iyi değil beta artışına baktılar adetin geçsin öyle ver canim
mor_menekse1 Zubyde insan bazen gördüğüme bile inanamiyor sağlıkla kucağınıza alın çok net belli hamilesiniz :)
miracsmom_ Bak benim böyle testler en sonuncusu bugün yaptım bat 24 pazartesi günü beta 71.62 çıktı🥰🥰
Zubyde Doktora ne zaman gitsem sizce kızlar biraz daha beklesem mi öncekinde öğrendiğim gün gitmiştim hemen
dilarakocc Zubyde canım 5 veya 6 haftalıkken gidersen keseyi görürsün duruma göre kalp atışını da duyarsın biraz daha bekle:)
Laydyg nuraymommy net birşey diyemiyorum çünkü bende geçen test yaptım silik gibiy kan verdm negatif çıktı en iyisi kan tahlili vermek
nuraymommy Laydyg zaten an doğrusu o ama çalıştığım için özele gidiyorum emin olmadan da bir ton para vermek istemiyorum açıkçası artık
miracsmom_ Laydyg hayır sadece pazartesi verdim sadece testleri tekrarladım kısmetse cuma vereceğim kan