larienari Laydyg gittim keseyi gördü haftasına göre kese büyüklüğü iyi dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Laydyg larienari çok sevindim bende şimdi doktora gidicem. Doktor sana dikkat etmen gerekenleri söyledi mi yemen yememen gerekenler v.s birde ilişki hakkında
Laydyg larienari kese göründü ama kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı ama bayramdan sonra gitcem.
larienari Laydyg paketli gıdalar tüketme bol su tüket dedi et tavuk yumurta gibi şeyleri iyice pişir dedi ciğer yeme dedi bide maydanozu çok tüketme dedi ilişki için hafta da bir falan dedi
Laydyg larienari bana ilişkiyi şuan drğil 2 haftadan sonra geldikten sonra olur bide doğuma 1 ay kala kesn öneriyoruz dedi. Senin kaç haftalık şuan
larienari Laydyg kesenin boyutunu söylemedi 5 haftalık olduğunu ve haftasına göre uyumlu dedi ama açıkçası çok memnun kalmadım gittiğim doktordan yüksek ihtimalle değiştirecem
Laydyg larienari bende doktor değiştiricem ben soru sormadan bana bilgi vermiyo rapor vermede de sıkıntı yapıyo oyüzden değişçem
larienari Laydyg son adet günü başlangıcı zaten doktorlarda başta ona göre hesaplıyor ya sat o demek oluyor değiştirmedim şimdi zaten bugün bi sorun çıkmadı bir ay sonra falan dedi o zamana kadar doktor arayacam
Laydyg larienari anladım canım ben şuan uygulamadan takip ediyorum fakat doktor önde gidiyo falan derse tarihi değiştiririm