Laydyg larienari özelde kan ver akiam git kan ver niye haftaya cumartesi. Bende özel sektörde çalışıyorum salı kan vercem bide cuma keseyi görmek içn 1500 üstü olması lazımmış öyle olunca doktora muayene olcam
Masallah_21 Benimde silik çizgi cikiti iki defa farklı test yaptım bu gün kan verdim bat HCG 18 çıkmış var mı adetime 4 gün var daha
kalorisizpatates Laydyg ben dün test yaptım silik çizgi gördüm inşallah bu defa sağlıklı olur betam 41 cıktı🤲🏻
kalorisizpatates Laydyg çok erken öğrendim yol uzun betanın belirli seviyeye gelmesi gerekiyor kese görmek için şuan takip yapmam gerekiyor sağlık ocağında randevu da bulamadım yarın erken gitmeyi düşünüyorum artış oluyor mu diye bakarlarsa artık☺️
Laydyg kalorisizpatates banada pazartesi gel demişti sağlık ocağındaki doktor tahlil falan yapılcakmış oraya bildirmem gerekiyomuş salı ve cuma kan vercem takip etcem
larienari Laydyg bende pazartesi ve perşembe kan verip duruma göre cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum uygulamaya göre bebek şuan 4 haftalık görünüyor
Feyyzaa larienari ya ilk idrar değil test ve daha 4 gün var regle emin olamadım kuruma çizgisi falan mı diye
larienari Laydyg kasık ağrım var adet olacakmış gibi bide tuhaf bi şekilde göbek deliğimde hafif bi ağrı var