Buse4161 Bunun gebelikle bir alakası olabilir mi yoksa kullandığım takviyeler yüzünden mi sivilcelendim? Reglim yaklaştığında bile en fazla 2 tane sivilcem çıkardı şimdi alnımda çenemde yanağımda 4 5 tane sivilce çıktı 7+2yiz normal mi bu?
Bebekabay Buse4161 ayy bu sorun bendede var normalde regl olduğumda bile bir sivilce çıkmazken şuan yüzüm mayın tarlası gibi sivilce bol bol yıka azalır biraz
nurssmom Buse4161 bende normalde hiç sivilce olmaz 2 gebelik yaşadım olmadı bunda yüzümde boynumda sırtımda, heryerim sivilcelendi. Hamilelikten kaynaklı büyük ihtimalle. Kız çocuğu yapar der eskiler
Meltemmiya Buse4161 günaydın bende hiç sivilce çıkartmam ayda bir anca çıkar şuan ikinci gebeliğim iki gebeliğimde de sivilcelenme oldu yüzünüzü hergün katkısız vir sabunla yıkayın ve haftada iki defa aloevera ile nemlendirin benim sivilcelerden kurtuluşum bu şekilde oldu ekstre bir kimyasal kullanmak istemedim tabi tamamen yok değil ama %10 luk bir kısım kaldı ona da katlanacağız mecbur 🤓
Ayse3434ay Buse4161 valla var bence hormonlardan benımde aşırı leke bastı ki güneş kremı eksık etmem ona rağmen cilt bozuluyor valla hatta Mıllet dıyor kızın bütün guzellıgıbı aldı 🤣
Buse4161 Bebekabay ya çıkan sivilceler de komedon. Ucu olmayan deri altı sivilceler hem can yakıyor hem de patlatamıyorum çok sinir bozucu. Yüzümü yıkıyorum da bana mısın demiyor
Bebekabay Buse4161 zamanla geçecektir sadece bebeğine odaklan ♥️doğum sonrası yüzüne hacamat yaptırabilirsin arkdsim yapmıştı yüzü ayna gibi oldu zamanla
Esseraa22 @Buse4161 hamilelikte oluyor bende baştan yoktu çok sevindim diğer iki hamielligimde kızdı ikiside sivilceli geçti buda hiç olmadi dedik başladı suand abende aynıyım buda kız çok sivilcilendim yeni basladi
Esseraa22 @Buse4161 ben gül suyu ve temizleme pamuhuyla yatarken temizliyorum tavsiye ederim cildi çok güzel yapıyor sivilceyede iyi geliyor başka bişey yapmayın ucu olmuyor zaten can yakıyor bazen ucu cikmislarda oluyor hiç ellemeyin leke kaliyor
Esseraa22 @Buse4161 genelde kızda.sivilce oluyor ama hormonlarla alakalida olabilir ama beni göre karnıma bakınca erkek yüzüme bakınca kız diyor😁sivilce kızın belirtiymis eskilerin dedigi
Buse4161 Esseraa22 bütün belirtiler kıza işaret ediyor şu an ekşi yiyorum sürekli sivilceleniyorum falan bakalım cinsiyet öğreneyim güncellerim burayı daha var cinsiyete 😅
Hiranurmeric Buse4161 hevesinizi kırmak istemiyorum fakat oğlum olucak Allah ın izniyle yüzüm sivilcelendi ve ekşi yiyorum 🙈