nurmltli61 Kızlar sürekli masaj yapıyorum gaz çıkarıyor ama yeteri kadar çıkaramıyor heralde gazı olup olmadığını nasıl anlarım tecrübeli anneler yardım edin🥹az az gaz çıkarıyor sonra yine kendini sıkıyor
twinboymama nurmltli61 öyle kendini sıkıyorsa gazdandır muhtemelen. sen yanındayken yüzüstü yatırabilirsin iyi geliyor ama mutlaka yanında ol. onun dısında bebek gazlı olacaksa her halükarda oluyor tek çaresi sabır. hafifletebilirsin ılık sulu kovada tutabilirsin. karın kısmına kadar bir kovaya su doldurup biraz içinde tutabilirsin
mervemurat16 nurmltli61 doktora gidin kolik bebekmi bir o kontrol edilsin çünkü kolikse ilaç başlatılıyor mama kullanıyorsanız o değişiyor ve farklı uygulamalı masajlar gösteriliyor
nurmltli61 twinboymama gazını çıkarıyor ama az az yeteri kadar çıkmıyor galiba 🥹karnını elliyorum öyle aman aman bi sertlik de yok yumuşak napcağımı şaşırdım ateş ölçerle ölçüyorum bazı yerleri 36-37 bazı yerleri 38 bazı yerleri 39 derece şuan bi tek zıbın var ama üstünü örttüm müslinle
nurmltli61 mervemurat16 onu ellemeyince uyuyor ama gazını çıkarmaya çalışınca ağlıyor ıkınıyo sıkıyo kendini gazını çıkarıyor da ama az az yeteri kadar çıkaramıyor galiba🥹geceden beri uğraşıyorum üzülüyorum artık ben yapamıyor muyum diye