Aslnal Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler hayırlısı ile kucağına alırsın senin adına çok mutlu oldum
Cicek_ Aslnal Amin inşAllah teşekkür ederim, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Şimdi kese görmek kalp atışını duymak derken bi korku saldı beni
Cicek_ nurssmom çok teşekkür ederim Amin. Sende hamileydin galiba. Sende sağlıkla kucağına al inşAllah.
Aslnal Cicek_ hepsinin heyecanı farklı bunlar güzel süreçler canım inşallah hepsi hayırlısı ile gelir
keyfimin-kahyasi-misin Cicek_ Sağlıkla inşallah ♥️ ama zaman çok hızlı emin ol bundan bir bakmışım hastane çantası postları aciyosun falan 🫠
1tugii Cicek_ evet görüyorum çizgi tebrik ederim şimdiden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sevindim sizin adınıza 🙏🏻😊
Cicek_ anneoluyorumm13 çok teşekkür ederim canım, inşAllah sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻🤍
anneolmakisteyenben Cicek_ insallah hamilesindir canm bende 4 senedir bekliyorum banada haber et mutlaka rast getirsin rabbim
Cicek_ anneolmakisteyenben 80,73 çıktı bat 26 ydı. Regl olsaydım aşılamaya başlıcaktık🙈 Allahım sana da nasip etsin, namaz kıldım her namazımda dua ettim. Çok şükür kabul oldu.
Baharkokusu Ne güzel mutluluklar tebrikler ☺️ hayırla gelsin Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın insallah