Bguzeel Fatmanur12345 emziriyosanız işiniz kolay. Sağlıklı beslenin ki asıl süt yapan şeylerde sağlıklı şeyler 7den sonra yemeyi bırakın ve boşva su için 3 lt en az. Zaten emziriyosanız da kalorileri daha çabuk verirsiniz.
Beybyi Fatmanur12345 75 kiloya kadar yükseldim ben hamile olmadan önce de 52 idim doğumdan sonra 58 kiloya düştüm ama göbek var baldirlar geniş duruyor bende 26 günlük anneyim
AnayimBenAna_ Fatmanur12345 emzirerek verdim ilkimde 20 kilo almıştım ikincide 13 kilo aldım 37 günlük lohusayım 7.5 kilo gitti bundada
Tgb_smh Fatmanur12345 65kılo ile hamile kaldım 74 kılo ile doğum yaptım 1nisanda oldu doğumum şuan 63 kıloya düştüm. Emziriyorum +bol su kuruyemiş salata yeşillik bol yiyorum ekmeği komple kestim.
Fatmanur12345 Tgb_smh masallah ben emzirmiyoyorum sütüm yok malesef ama elimden geleni yapıyorum sütüm gelsin diye
Fatmanur12345 Balbebek012 yememi kısmıyorum bir umut sütüm gelir diye sagim yapıyorum ama işte gelen giden yok
Fatmanur12345 Ayglvlkn evet canım tezene çayı olsun iki çeşit anne çayı olsun süt artırımı damla olsun herseyi denedim