Alina22 Kızlar 6+5 teyim influenza b oldum aranızda geçiren var mı cok endiseliyim parol dısında bısey ıcemıyorum, sırtım boğazım cok ağrıyo
Mrvsmt2502 Alina22 sarımsak kürü yapıp tüketin sabah akşam, ballı ıhlamur için, boğazınız ağrıdıkça ılık suya limon sıkıp val katıp için, bol meyve tüketin. Bende ilaçsız atlattım maalesef zor ama
AyferMehmet07 Göğüs doktoruna gidin bende olmuştum crp değerlerim 69 lara çıkmış gebeliğin başlarında helede riskli bir durum
Mrvsmt2502 AyferMehmet07 influenza bir virüs bulaşıdır ve crp ile bağlantısı yoktur. Sizinkisi farklı bir durum ayrıca zaten influenza tedavisi virüs sebebiyle olduğu için antibiyotik tedavisi gereksizdir yanlış yönlendirmeyin lütfen
Alina22 Atlattınız mı peki cok endiseliyim gerçekten yarın kadın doguma randevu aldım bide göğüse alayım
AyferMehmet07 Evet ilk bende kadın doğuma gittim ama acil olarak göğüse randevu al ve gel dedi kan sonucu görünce şükür göğüs doktorunun verdiği ilaç ile düştü değerlerim az kaldı 13 te şuan crp bi kutu daha antibiyotik yazdı benim pazartesi veya salı doğum olucak biran önce düşürmeye calısıyorlar değerleri
AyferMehmet07 Ama gerçekten göğüs doktoruna gitmelisiniz bida daha yeni hamilesiniz crp riskli oluyormuş hamileliğin başlarında değeriniz yükselmeden önlem alın
Mrvsmt2502 Alina22 7 aylık gebeydim canım endişelenme. Birde influenza virüs sebebi olan bir hastalık yani antibiyotik kullanmak gereksiz. Yukarıdaki hanımefendinin hastalığı farklı endişelenme o yüzden. İnfluenzanın tek ilacı var influvir onuda bazı gebelere vermiyorlar ağrın oldukça parol iç dinlen
AyferMehmet07 Mrvsmt2502 yönlendirdiğim bişey yok göğüs doktoruna gitmesi her koşulda şart çünkü ciğerlere kadar inebiliyor iş işten geçtikten sonrada bi anlamı kalmıyor tedbir almasında bi sakınca yok zaten doktor yönlendirir kendisini eğer gerek olmasaydı doktor testleri yapmazdı zaten bence siz yanlıs yönlendiriyosunuz suan
Alina22 Mrvsmt2502 içimi rahatlattınız cok tesekkür ederim gerçekten eşimde bende napıcağımızı bilemedik duyunca daha kalp atışını bile duyamadık . Sarımsak kürü limonlu olan mı internette yazan
AyferMehmet07 AyferMehmet07 Mrvsmt2502 ayrıca zaten kafana göre antibiyotik kullan yazdıgımı hatırlamıyorum
Alina22 AyferMehmet07 yarın 2 bölüme de randevu aldım iç rahatlatmak icin bu saatte sizde cevap verdiniz cok tesekkür ediyorum 🙏