Haticee0770 37+3 haftalığım vajinal doğum için bekliyorum. Gerçek sancıyı yalancı sancıdan nasıl ayırt edicem? Doğumdan asla korkmuyorum ama sancıyı ayırt edememekten çok korkuyorum 😢### ### ****
Phyloo Haticee0770 edilir merak etme gerçek sancı çok şiddetli oluyor ve yalancı gibi kısa sürmüyo bende suyu cışten ayırt edemem diyordum ediliyor hepsi
mlkkk Haticee0770 sancı bi anda şiddetlenmiyor yalancı sancı gibi karında sertleşme oluyor ama belden karına doğru dalga dalga yayılan bi ağrıyla karnın sertleşiyor sonra geçiyor yani lastiği gerip bırakır gibi karnın dalga dalga geriliyor geçiyor. Zaten düzenli girdiği için ayırt edersin
1683618 mlkkk ben bel ağrıma ayırt edemiyorum şu anda bebek sürekli toparlanıyor ama belim cok fazla ağrıyor dayanamıyorum kacıncıya duşa giriyorum kahverengi kanlı akıntım var sizce gideyim mi hastaneye dayanmaya mı calışayım
mlkkk 1683618 kanlı akıntın varsa zaten git sancın yoksa bile bi sıkıntı olabilir toplanma dediğinde kasılma olabilir
Betamom 1683618 kahverengi sorun değil. Ama süreklilik varsa kesinlikle gidin. Hele kırmızı akıntıda hiç beklemeyim