Senaparlapusat Kızlar 2 sene önce göğüslerime silikon yaptırmıştım daha önce yaşayan varmı böyle göğüsünden normal bi şekilde süt geldimi ?
Nilayy95 Senaparlapusat kas altı yaptırdıysanız sorun olacağını sanmıyorum şimdi bende de var merak ediyorum ilk gebeliğimde çok sütüm vardı hiç mama vermemiştim. 29.haftamdayım şimdi az az göğsümün ucu ıslanıyor süt geldiğini hissediyorum ama yine de bakalım 🙃
1994ozg Senaparlapusat evet geldi hiç bir sorun olmuyor en güzel tarafı da asla sarkmıyor istediğin kadar emzir😂
Yesimezgi Senaparlapusat benimde ilk gebeliğim bende de kas altı implant var şuan minik damlalar oluyor fakat bende merak ediyorum gelip gelmeyeceğini 🥹
Senaparlapusat Vallaha inşallah sorunsuz bi şekilde süt verebiliriz çocuklarımıza benim göğüslerimin ucu baya kahverengisi arttı göğüslerim büyüdüde yumuşadı ve damarlar belirginleşti sizlerde bu durumdan dolayı dikkat ediyomusunuz
Ecemmnaz Annem yaptırmıştı. Sonra kardeşim doğdu herhangi bir sorun yaşamadı süt konusunda hatta bayağı da vardı