Hesensin_ 22 sine girdiğimiz gece korunmasız ilişki oldu Bugün de saat 12 olmadan lavaboya gittiğimde yumurtlama akıntım geldi acaba tutar mı ? Bugün ve bir ay daha ilişki olmayacak eşim yanımda değil 🥲 Ayrıca şuan döngümün 12. Günü
adatuna Hesensin_ benim ovulasyonum yumurta akıntısı dan 4 gün sonra oluyor bunu takip ettinşz mi hiç ovulasyon testiyle
ipek63yldz_ Hesensin_ öncelikle hayırlısı olsun inşallah hakkında ama içini ferah tut rabbim nasip etmişse tek seferde bile oluyor canım 🤲🏻 Ben ilk gebeligimde 3 ay korumasız ilişki yaşadık 4. Ay hamile kaldım ikinci gebeligimde 31 ocak son adet tarihimdi 12 Şubat’ta sadece korumasız ilişki yaşadık şuan 11+5 haftalık hamileyim 🤲🏻
Fraublt-31111 Hesensin_ Tekrar test yaptınız benim eşimde Varikosel ameliyatı oldu yaklaşık 5 ay oldu ameliyattan 1 ay sonra hamile kaldım 6 . Haftalık kalbi durdu şimdi tekrar deniyoruz ve haftaya da test yapacağız sperm testi
adatuna Hesensin_ ben kendimi biliyorum herkes farklıdır belki burada başlık açıp sormuştum birçok kişidr 2-3 gün sonra başlıyormuş yumurtlama akıntıdan sonra tabi bilinmez sizinki umarım olur 🙏🏻
Hesensin_ adatuna Düzelme oldu mu ameliyat sonrası onu da bilmiyoruz🥹 tutması zor sanki ya Sonuçta tam çatlama vs değil ki sperm canlı kalacak ki anca döllensin 😭
Hesensin_ ipek63yldz_ Ameliyat sonrası tekrar test veremedik henüz o yüzden umudum yok pek 🥲yoksa normal de sağlıklı sperm 5 güne kadar kalıyor tüplerde döllenme olurdu çatlamaya kadar ama bakalım hayırlısı inşallah tutar ummadığım anda❤️
ipek63yldz_ Hesensin_ Belki rabbim umudun olmadığı anda vermiştir bilemezsin hamilelerin duası kabul olur derlermiş rabbim inşallah hemencecik nasip eder canım 🤲🏻 Bol bol havuç ve ıspanak ye bu 1 hafta falan tutunmasına yardımcı olur 🤲🏻🤲🏻
Hesensin_ Fraublt-31111 Biz ameliyat sonrası yeni deneyebildik eşimin işi dolasıyla oda tutmadı 🥲regl sonrası 1 hafta şansımız oldu onunda tutacağını sanmıyorum maalesef Geldiğinde hem sperm testi verecek hem de her ay deneme şansımız olcak