Merhabaaa kızlar sonunda doğum hikayemi anlatmak bana da nasip oldu ☺️öncelikle umarım birilerine ilham olur moral olur yazdıklarım ☺️ güzel bir hamilelik geçirdim uyumadığım bol bol hareket ettiğim yediğime içtiğime dikkat ettiğim ve 25 kilo aldığım bir hamilelikti ☺️ 36. Haftadan itibaren akşamları artan sancılarım olmaya başlamıştı ama nst sancı çıkmıyordu duş alıyordum ve geçiyordu 37 de bu durum daha çok sıklaştı ve her gece sanki doğuracak gibi ağrım oluyordu belimden karnıma vuruyordu karnım çok sertleşiyordu bebeğim biyerde sürekli toplaşıyordu 37 den itibaren hurma yemeye ananas yemeye her akşam elimle yürüyüş yapmaya merdiven inip çıkmaya başladım çünkü vajinal doğumu çok istiyordum 38. Haftaya girdim yaptıklarım işe yaramıyordu ilişki denedim sıcak suyun içine oturdum ama sancılarım sürekli yaşancı sancı şeklindeydi duş alınca geçerse normal sancı değildir diyordum ve gerçekten duşa girip çıkınca birşeyim kalmıyordu artık 38+6 da doktor kontrolüm vardı ve tabi ki kurban bayramı 😔12 haziranda doğum yaptım 2024 geçen sene ve doktorum benim için çok özel biriydi önceki postumda anlatmıştım dış gebelik gibi bir süreç geçirdim ve doktorum bebeğimin hayatını kurtardı ondan başkasına güvenemezdim özel doktorda ve herkesi doğurttum sen kaldın dedi ve şehir dışında olacağını artık doğurmam gerektiğini söyledi bana iki şık sundu suni sancı yada sezaryen bu iki şık ile karşılaşacağımı bildiğim için artık sancım başlasın istiyordum ablam doğum yaptığında üç gün suni sancıya rağmen açılma olmadı ve sezaryen diye yalvardığı için sezaryen oldu ve kötü bir doğum geçirdi aramızda 1.5 ay var onu hatırladıktan sonra ben sezaryen olmak istiyorum dedim " bebeğimin plesentası da Rahime yakındı risk suni sancıda yine vardı “ bu şartları göz önünde bulundurarak bebeğime daha iyi yeteceğimi düşünerek sezaryen karar verdim yatışım yapıldı sabah doğuracaktım gece 9 ay canım çekipte yiyemediğim o kokoreçi yedim hahah salak aklım 12 den sonra birşey içemeyecektim deli gibi susadım sabaha kadar 😂 ve sabah oldu yanımda yeni ameliyat olmuş biri vardı ayılıp bayılıyordu onun acı çekişi beni sezaryenden soğuttu nst de düzenli sancım ve kasılmalarım çıktı bunu hissetmiyordum sadece kasılma hissediyordum ve bana doktor acı eşiğimin yüksek olduğunu söyleyince bana cesaret geldi suni sancı istedim fakat bana başka bir doktor çocuk oyuncağı değil bu dedi ve onun vesilesiyle vazgeçtim ve kaderime kurban oldum gelip antibiyotik yaptılar damardan iki doz çok kötü kustum doğuma gitmeden çok hızlı enjekte etti ve ameliyathaneye girdim doktorum arkamda bana hep destek veriyor ve motive ediyordu şakalaşıyordu ne yaparlarsa yapsınlar iyimisin dediğinde doktorum hep iyiyim çok iyiyim diyordum kendimi güçlendirdim acı eşiğimin yüksek olduğunu biliyordum .. "sadece kendimi kandırıyordum “ bebeğimin o tatlı ağlama sesi ah o küçücük kafası beyaz pembe teni 🥹sonunda kavuşmuştum Tuana kuşuma çıktıktan 1 saat sonra sonda çıkarıldı 5 saat sonra kalktım yürüdüm arkadaşlar maşallah 🥹♥️kendinizi cesaretlendirin 1 gün sonra yürüyüş yaptım makyaj yaptım sabah doktorum şaşırdı tabi size çok güzel bir öneri kendinizi cesaretlendirin iyiyim deyin bol bol kahve için makyaj yapın kendinizi iyi hissedin ki bebeğinizde iyi olsun ♥️ çok güzel doğum hikayeleriniz olsun 10 aylık oldu Tuana kuşum ♥️çok uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim ☺️