Htc4345 Talentedmom benim de kız sağlıkla kucağınıza alırsıniz inşallah bakalım gününde mi gelecekler
Htc4345 Talentedmom dogumla ilgili daha konuşmadık doktorumla inşallah normal doğum olur bakalım hayırlısı artık
efeduru Btl_akkurr benim son adetim 6 Kasım eğer normal olsaydı 13 ağustosa kadar bekleme imkanım vardı . Ama ikinci doğumum olacağı için ve ilkide sezeryan olduğu için muhtemelen ağustosun 3 4 gibi olur 🫶 seninle aynıyız seninde bu aralıkta olur 🥹
Ggggghghh efeduru ay sizinle aynıyız benimde 6 Kasım uygulamada 16 Ağustos gözüküyor doktorla konuşmadım ama ilki ne zaman olmuştu yani ağustosun kaçında
Tuba2144 Btl_akkurr benimde son adet tarihi 2 Kasım doğum ise 10 Ağustos görünüyor ama sezeryan olacağım için her türlü bı hafta 10 gün erken alınır bence yani temmzu ssonuna denk gelir diye düşünüyorum
Elagozlu3 1234G ben de henüz tetanoz olmadım şeker yüklemesi ise 30 unda randevum var yaptıracağım bakalım temiz çıkar umarım ☺️🌸
efeduru Ggggghghh ilki nisanda oldu kuzum 37 de doğdu sezeryan oldum 🥹 yaa öyle mi sağlıkla doğurun inşallah 🫶
Habibe08 Btl_akkurr happy mom uygulamasini kullabilirsin doktor gibi son adet tarihine göre haftani doğumunu bebeğin büyüklüğünü o haftada neler gelisiyo hepsini yaziyo