Btl_akkurr Kızlar ultrasona göre 24+0 ama adetime göre 24+5 haftalığım ve sezeryan doğum inşallah 3. Doğumum ama doğum tam olarak ne zamana denk gelir kafam karıştı ne ağustosta nede temuzda uyuyor sanırım hele bi beni aydınlatın bacılarım😟
Talentedmom Btl_akkurr ağustos oluyor ben de 23 haftalığım ağustosun 2.ya da 3.haftası gibi olur muhtemelen
5_erkek_annesi Btl_akkurr regli tarihine göre olur gittiğiniz hastanesi hangi haftada alır bilemeyiz kimisi 39 haftada alıyor kimisi 38 haftada bende yarın tam 24 hafta olucam sezaryen olucak benimde ya 31 temmuz 38 haftada alınır yada 7 ağustos 39 haftada bakalım 🫣
10gamze Btl_akkurr doktor tahmini doğum gününü söylemedimi acaba 26haftadayım tahmini doğum 21temmuz diypr doktorum
EbSa Adet tarihine göre doğum tarihini beklemeniz lazım oda 40. Hafta da beklendiği için Ağustosun ilk haftasına denk geliyor sanırım eğer 37-38 de gelirse temmuz sonu diyebilirsiniz 😊 Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşaallah diyelim 🤲🏼
Btl_akkurr EbSa Allah razı olsun teşekkür ederim canım tüm hamileler inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar evlatlarını🤲🏻❤️
Esay5060 EbSa benim son adet tarihi 2 eylül 33+3 haftaliğim 4. gebeliğim sezeryan oğlum 11 ay 8 günlük benim doğum hazirani gösteriyo ama
Btl_akkurr Talentedmom ya benimde kafam çok karıştı ya sağlıkla gelsin kuzularımız da gerisi önemki değil
Elagozlu3 Ben de 24+2 ikinci sezeryan olacağım için temmuz sonu diye tahmin ediyorum ☺️ sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah 🫶🏻
Hanife5656 Talentedmom ben 9 Kasım’da adet oldum doktor ona göre hesaplayıp 31 Ağustos dedi yani illa 31 Ağustos olacak diye bir şey yok öyle değil
Btl_akkurr Talentedmom yok 40 haftaya kadar beklemez doktor sanmıyorum ben. Doğum yaptıktan 6 ay sonra hamile kaldım ondan dikiş için bırakmaz o kadar erken alırız dedi
Talentedmom Hanife5656 ben 13 kasımda oldum hesaplamaya göre 20 Ağustos senin daha erken olman gerekşyor acaba yanlış mı kaydetti sisteme
lutka01 Hanife5656 benim son adet 14 kasım beklenen doğum tarihi 21 ağustos seninkinde bir yanlışlık olabilir
Btl_akkurr Talentedmom doktor daha net bir tarih vermedi bana ama kafam çok karışık yani bilmiyorum ya
Htc4345 Talentedmom benim de doktorum ayni gün verdi bakalım gününde mi olacak sizinkinin cinsiyeti ne
Btl_akkurr Hanife5656 bende inanki şaşkınım ay hafta hafta hesaplasam da beynim yanıyor yarıda karışıyor herşey son regil tarihime göre 24+6 yım yani bu gece 25+0 olucam inşallah ama ultrason da 23+4 tüm oda ayın 17 sinde öyle ydi şimdi 24+3 falan vardır beynim yandı ya inanki birde benim 2. Gebeliğimde son ayda gebelik zehirlenmesi yaşadım daha doğrusu tam yaşamadan önlemi alındı ve 36+6 krn doğum oldu şimdi de doğumdan 6 ay sonra hamile kaldım ve doktor ne olur ne olmaz diye dikişler için erken alım olabilir dedi
Btl_akkurr Mavili1480 canım benim sezsryan arası kısa süre olduğu için 36 yada 37 de alırız dedi doktor
Btl_akkurr 5_erkek_annesi son değil tarihim 31 Ekim burada 24+6 gözüküyorum hastanede ise yani ultarsonda ise 23+6
5_erkek_annesi Btl_akkurr ultrason herkeste farklı canım 2 hafta ileri yada geri olabilir en son ne zaman regli oldun o zamandan sayacaksın
Btl_akkurr Talentedmom yok canım 3. Olucam ve aralarında fazla yok kızım 6 aylıkken hamile kaldım şimdi 6 aylığım kızım 11 aylık gerçi kaç aylığım kafam karıştı biri diyor 6 yu dolduruyorsun biri diyor yok 7 yi biri diyor yok daha 6 olmadın ay ne diyeceğimi şaşırdım bende direk haftamı söylüyorum 😅