beyzanuruzumcu8087 Kizlarr aşırı acıkmalarim var bir türlü doymuyorum gece uykusu yokkk deliircemmm sizde nasıl gdiiyor
Poypal beyzanuruzumcu8087 benimde son 2 gündür acıkmalarim var öncesinde bulantım çok oluyordu ona rağmen 4.5 kilo aldim
Maiyaig beyzanuruzumcu8087 bizde de durum aynı ne kadar yesem de tıka basa doydum diyemiyorum sürekli canım bişeyler istiyor 😅
Thirtyynovember beyzanuruzumcu8087 bende 17deyim bir kaç gündür haraketlerini hissetmeye başladım ve iştahım gerçekten açılmaya başladı 😩 şimdiden 5 kilo almisim
Yasanur 17+5 malesef bende çok sık acikiyorum ama her acikmamda yemiyorum özellikle gece ona rağmen çok kilo aldım 😔
Yasanur beyzanuruzumcu8087 Anlayabiliyorum sizi bende sabah kalkıyorum aç kurt gibi bir güzel kahvaltı yapıyorum 🤣
Kymttrkmn Benimde bulantılarım bitmedi..ilaç ile duruyorum..işdahım normal durumda..ama benimde fazla ayakta kalınca pelvisim ağrıyor
Nursemom90 Bende de aynı gece uykularım bölük pörçük. Birde uyandığımda resmen midem açlıktan ağrıyor sanki akşam yememişim gibi mecbur kalkıp peynir domates biseyler yiyorum
beyzanuruzumcu8087 Maiyaig🩷😅 rabbim sağlıkla getirsin de kendilerini başka bsiy istemiyorum annelik çok büyük birşey gerçekten 🥲