bkdusunenanne Kızlar son haftalarda olanlar 30 dan sonrası wc gittiğinizde nişan kanama vs varmı diye kontrol ediyormusunuz biz 37 yiz ister istemez ediyorum🤷♀️
Huzurluanne05 bkdusunenanne 35 haftalık olduk bugün her gittiğim de kontrol ediyorum.her sancım olduğunda acaba mi diyorum.
danla2711 bkdusunenanne ay kesinlikle her seferinde bakıyorum birde acaba pembede olsa bir akıntı var da ben mi göremiyorum diye düşünüyorum paranoyak oldum iyice🤦♀️😂 35+3 üz
danla2711 bkdusunenanne bazen sıcak bir akıntı geliyor aha bu ne diyip tedirgince bakmaya gidiyorum 😂😂
zynpknt bkdusunenanne daha önce bi düşüğüm vardı ilk zamanlar aşırı pronayaktım her akıntımda lavaboya koşuyordum sonra sanırım enerjiyi çektim 19+6 de lekelenmeyle gidip ameliyat oldum o zamandan beri de doğum riski olduğu için bakıyorum😂😂
DilekK-A bkdusunenanne bende 33. Haftadayım vallahi ilk baktığım sey o oluyor resmen travma 🙈 sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah ya 🤲🏻🤲🏻
Ayselcnt bkdusunenanne temmuzda kürtaj oldum.. şimdi 31 haftalık hamileyim sürekli acaba lanamam yada lekelenmem var mı diye bakıyorum.. 57 günümüz kaldı inşaAllah sağlıkla kavuşalım..