MhysaTheGreat Uzandığımda şiddetli sancı hissediyorum 10 dakikada bir ama oturduğumda ya da hareket halinde yok bu mümkün mü ya da çok az hissediyorum yani
Balbebek012 MhysaTheGreat kaç haftaşıksın Sancı değil de ağrı olmasın o 38+4 teyim sırt üstü yatınca ağrım artıyor
ertonunannesi23 MhysaTheGreat bende bu şekilde çok sancı yasadim 36. Haftadan beri 38 deyim hâlâ devam bu ağrılar aynı tarif ettiğiniz gibi. Yalancı sanciymis hepsi gerçeğini daha yaşamadım 🥲
Smiley87 MhysaTheGreat doğum sancısı öyle oturunca , kalkınca falan geçmez. Geçiyorsa yaşancı sancıdır. Bir de doğdum sancıları gittikçe sıklaşırken şiddetlenir
MhysaTheGreat Balbebek012 yok baya regl sancısı gibi belimden kasıklarıma vuruyor. 1 dakika falan sürüyor geçiyor bi 10-12 dk sonra tekrar ediyor. Ben de kalkıp yürüyüm dedim biraz şu an geçti mesela o sancı hissi. Bel ağrım falan zaten çoktu bayadır ona alıştım da 36+4 oldum bugün
Balbebek012 MhysaTheGreat geçiyorsa yalancı sancıdır ama sen yine de takip et kendini zaten doğum sancın olsa emin ol sancın artar