Htc4345 Parinas zaten korona aşısına kafa atmış insanız zaten kendim için olsa tek değil 1 aşı 100 tane aşı olurum ama bebeğim için korkum
Parinas Htc4345 ben koronaya karşıyım yaa. Tetanoz boğmaca difteri yüzyıllık aşılar ama korona öyle değil. Yaptırmadım 1 doz bile 🙈ama bu eski aşıları faydalı görüyorum
Deryyyaa Htc4345 bende dün oldum 20+3 de bu aşı var artık dediler bende yaptırdım vurulurken hiç acımadı ertesi gün vurulam yerim hafif kolumu kaldırınca acıdı ama normalim yani .. 4 hafta sonra diğer dozu da vurulacam
Gmry Htc4345 ben 2 doz tetanoz olduğum için bu aşıyı kaçırdım haftamdan dolayı ama bebek için antikor sağlıyor çok daha iyi bir aşı yani
Htc4345 Bumah ebe tetenoz aşısı için arıyor gel diye ama gene de unutabilirm sen gel dedi aklından kaçabilir bi ara uğrayın konuşun ne zaman olayım diye
Htc4345 Gmry orası öyle dünyanın ilacını kullansak da aşıyı da olsak hatta 9 ay boyunca yatsak bile gene taktir Allahın
Yuuki Zeynosunbebiki Niye bozuluyor ki bende aynısını söyledim 32 haftaya kadar süren var zaten dedi ayy hepsi bi garip 😀
Htc4345 Yuuki bu sağlık sektörü çökmüş derken gerçekten çökmüş ha hastanelerde hemşireye birsey denmiyor hemen kavgaya giriyor insanla
plajterligi Htc4345 pek bilgim yok ben 23+4 te oldum, sizin tetanoz vaktiniz geldiyse sağlık ocağını arayıp sorun ne zaman geleyim diye ya da direk gidin yapıyorlar zaten hemen
Htc4345 plajterligi bende yarın 23 haftalık olacağım da tetenoz zamanım geldi ama memlekete geldim ondan beklesinler artık napayim bir kaç hafta
plajterligi Parinas yaa başı sağolsun çok acı🙏🏻hemşiremiz anlatmıştı bu aşı takvime eklenmeden önce bazı doktorlar özellikle gebelerine olmalarını söylüyormuş demek ki baya önemliymiş benim ilk hamileliğimde hiç bilgim yoktu doktorumda söylememişti
plajterligi Htc4345 bende eşimin memleketine gidicem 3-4 hafta kalmayı planlıyorum o yüzden gitmeden olayım aradan çıksın demiştim 😄 bildiğim kadarıyla 28 ya da 32 ye kadar vakti vardı
Htc4345 plajterligi ama tetenoz aşımı 18 haftada oldum arada bu kadar zaman farkı olması bir problem yaratmaz demi etkisini etkilemez
plajterligi Htc4345 perşembe günü hemşirenizi arayıp teyit edin, memlekette olabiliyorsanız orda olun sağlık ocakları yapmasa bile hastanede de yapılıyor olmalı