@ipek-15 Amin Allah razı olsun🥰 aynen öyle bende öyle yaptım Rabbimden gelen herşeye razıyım dedim kızım doğdu sağlıklı sıhhatli tabi kontrollere götürdüm baktırdım bana down sendromu haricinde 38 haftada akandroplazi dediler yani dediler de dediler hep 9 ay stresli geçti ağlayarak geçti her gittiğimde bişey o yüzden tevekkül en güzeli bazı şeyler olacaksa önüne geçilmiyor bizim gelin İstanbul Ankara Tunceli nerelerde gitti gitmediği doktor kalmadı 2021 de 50 60 bin belki daha fazla para harcadı ve hicbirsey değişmedi aldirmayida düşünmedi ne verirse Rabbim veriyor dedi amaci stresssiz geçsin dedi ama bir anne olarak kimse kabullenmez oda öyle oldu dogurana kadar kabullenmedi doğdu hiç benzemiyordu bir umut ama yapılan testler pozitifti şimdi 3 buçukta yaşında down sendromunun en hafif derecelisi varsa nasipte öyle de böylede oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin doğana kadar hiçbir şeyi bilemiyoruz inşallah güzel bir hamilelik geçirin sorunsuz bı şekilde sagliklada alın bebisinizi 😊