Donaldvetomris Aysezey doğum yapıyorsunuz niye aklınıza ölümü getiriyorsunuz ki güzel şeyler düşünmek varken milyarlarca insan bu doğumu yaşadı hatta çoğu hastane ortamı dışında yaşadı sonuçta evet bir gün öleceğiz ama niye doğum anında ölmeyi bu kadar takıntı haline getirdiniz yazık günah kendinize bunu yapmayın siz doğumdan değil ölmekten korkuyorsunuz ben 10 gün önce doğum yaptım ve birden alındım doğuma hastaneye kontrol için gittiğimde aklima bir an olsun böyle bir şey gelmedi hani damar yolundan korkulur kesilmekten korkabilirsin ama ölümü aklına getirmek normal gelmedi bunları düşünürsen psikolojin bozulur unutma ilk defa doguran biz değiliz o sekilde sakinleştirmeye çalış kendini boş yere panik yapma hiç zor bir şey değil çünkü
Aysezey Donaldvetomris yazdıklarınızı okumaya ihtiyacım vardı sanırım. İyi geldiniz gerçekten. Çok sağolun 🙏🏻
Donaldvetomris Aysezey minik bebeğine odaklan onu ilk göreceğin anı düşün ben o şekilde doğum korkumu yenmeye çalıştım çiçeğim dilerim çok güzel geçer doğumun sağlıkla sıhhatle doğsun miniğin bahtı güzel olsun 💜💐
Nuraykrc Aysezey Amin Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah. Sizin için dua ederim tabiki Rabbim gönlünüzü ferahlatsin, dogumunuz çok kolay geçsin, bebeğiniz sağlıklı bı şekilde dünyaya gelsin inşallah