fat1374 Nurellaaaaaaa1212 beyler kalkımıyor bu yine bi bakar mısınız (fotoğraf) siz ne kullanıyorsunuz yaşayan var mı gfdjköşşld
YavruKurtveAnnesi fat1374 abiii şeyini de atmazsin beee, hassas içeriğe atsaydin bariii babaların gün odasına niye atıyorsun abiiii 😁😁😁
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 eşim suriye görevlendirmesine gidecek, ee hamile halimle napcam burda 8 ay 🥲 ben de ailemin yanina tasinayim dedim 😁 haziranda gidecek iştee ben de o zaman göcücemmm
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi eşinden ayrıldığına mı yanasınnnn annene kavusacağına mı sevinesiiiinnn bebeleri yalnız büyütmeyeceğine mi sevinesiiiinn sohbet edicek insanlara kavusacagına mı sevinesiiin en iyisi sevin bacım be
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 kız biz birbirimize uzaktan iyiyizz. Esime de diyorum, yaninda yakininda olsam iyi olmazdikkkk😁😁😭
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bebelere gün doğdu anane yakınında ohhhh bizimkini bıraksam eve gelmez
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 kızım hadii gidelim diyor çantasına 3-5 kiyafet koymuşş bi deee ananeeeeyeee diye geziyor evin içinde 😁😁 her şey bir yana valla çok iyi gelecekkk
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi yemin olsun bana bile bi rahatlama geldi. Annemle 40 dk mesafemiz (istanbul olunca kısa bile) bir gün gelip bakmadı bebeye. Kaynanam da öyle. İkinci olunca da ne aceleniz vardı dediler. Dedim siz mi bakıyonuz? Yok. Konusmayın hadi