Betulugi Selam kızlar daha önce konu olmuş ama ben yeniden açmak istedim , çam ve sakurada doğum tecrübesi olan var mı, ilk hamileliğim o yüzden çok korkularım var, hastane yorumlarınız neler :)
Hanife5656 Betulugi ben 2023′te doğum yaptım normal doğum kendi odamda sancımı çektim hemşirelerim doktorlarım çok iyiydi çok güzel geçti şimdi 3 hamileyim yine Allah nasip ederse orada doğum yapmayı düşünüyorum hatta oğlumu yanımda giydirdiler yanıma verdiler
babymom1_ Betulugi ilk doğumum orda oldu kısa ve net şekilde diyim tek kelimeyle rezalet insan muamelesi asla yok insan gibi davranan olsada gelen giden parmaklıyor seni özellikle stajerler
Zeyzeyy- Betulugi ocak ayında orda normal doğum yaptım çok memnundum özel hastane gibiydi Allah razı olsun ebemden de hemşirelerdende
Betulugi Hanife5656 memnun kalmanıza sevindim , bende hiç tanımadığımız ebelere denk geleceğimiz için sert davranmalarından korkuyorum
Betulugi babymom1_ Aaa kötü bir tecrübe olmuş ama bakmaları gerekmez mi zaten açıklığınıza, ikinciyi nerede düşünüyorsunuz
Esmademir34 babymom1_ hepsi o meslegi yaptigina bin pisman aralarinda bi kac tane iyi cikarsa cikiyor merhametli insan yerine koymuyorlar Allah iyilerle karşilaştirsin
babymom1_ Betulugi evet bakma var bakma var ben 41 haftada doğum yaptım açıklık falan yoktu miad geçmişi denildi tam 12 saat sırt üstü bir şekilde nstye bağlı asla kıpırdamak yasaktı kıpırdadığımda odaya ebe gelip azarlıyordu beddua küfür ettim sabah olana kadar tuvalete gidim idrarım oladar çoktuki yatağa yap tefakatçin toplasın dediler sırt üstü ne kadar denemeye çalışsam yapmıyordum doğum olana kadar alttan kontrol etmeleri normaldi bir şey demiyorum abi doğumdan sonra insan hem arkadan hem önden muane edermi ya saatte bir biri gelip prmak atıyodu kafayı yedim piskolojim alt üst oldu ne yapıxam bu doğumda çok çaresizim geçen hafta ambulans ile gittim sakuraya mecburiyetten mide bulantım falan vardı açıklık kontrolü yaptılar yemin ederim sanki ben karşılarında cansız bir mahlukattım özeller 60 bin istiyor tıp merkezleri 25 tıp merkezine gitmek istiyorum ama 40+1 de vuma günü yatış yaparlarmı suniyle diye tedirginim yoksa muaneleri bile 1500
Betulugi babymom1_ kolay doğum olur inşaallah , çam ve sakurada doğum yaparsanız tekrar yorumlarınızı yazar mısınız
Defnecicek babymom1_ çok geçmiş olsun Esenler Medipol normal doğum 22-25 bin arası, sezeryan da 30 bir oraya bakın yakınsa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
babymom1_ Defnecicek evet görümcem de orada doğum yaptı esenyurtta oturuyorum uzak oluyor 2.5 yaşında kızım da var
sarellem55 2023 yılı haziran ayında 42. Haftada sancı çektiğim odada doğum yaptım yatağı doğum anında çatala çeviriyorlar refakatçini çıkartıyorlar doğum zor bi süreçti 15 saat kadar sancı çektim yatakta suni sancı çok zor gelip gidip açıklık bakıyorlar her gelen farklı oluyor bi ebe plates topu getirdi duş alabilirsin dedi Allah razı olsun ondan baya rahatlamıştım doğumu asistanlar yaptırdı dikişlerimi doktor beğenmedi ve bi daha 1 saat diktiler o kadar canım yandı ki bayıltın beni dedim doğumdan sonra lohusa polikinligine bile gitmedim muayene olmamak için tabi her doğum farklı benim açılmam yoktu suyum geldiği için doğum başlamış oldu bunun haricinde odalar tertemiz bebeği yanınızda giyindiriyorlar ayağına cip bide sizin kolunuza takıyorlar kapıdan dışarı cıktıgı anda ötüyor çok güzel bu hemşireler bebeği silmeden verdiğim zıbını bile giyindirmediler acele işleri varmış gibi onlar çıkınca hemen kalkıp üstünü değiştirmiştim 1 gece kalıp çıktım tekrar hamileyim ve orda doğum yapmayı düşünmüyorum Kızılay hastanesi Cem bey mükemmel bi doktor içimi çok rahatlattı inşallah orda yapacağım
Betulugi sarellem55 Çam ve sakurada yanlış dikiş olmasının dışında bir sorun var mıydı sizin için, İkinci doğumunuz çok daha rahat geçer inşaallah 😟
sarellem55 Yoktu diyebilirim dediğin gibi her doğum farklı ben doktorlara hemşirelere çokta takılmadım sonuçta bi daha görmeyecektim çok fazla da ilgi beklemedim açıkçası hemşire ve ebeler çok fazla havalı doktorlar öyle değil mesela yanımda annem kaldı ve stresten tansiyonu çıktı zaten tansiyon ilacı kullanıyor hemşireyi benim tansiyonumu ölçerken annem kızım benimkine de baksan olur mu dedi başım çok ağrıyor dedi bakamam acile inin orda baksınlar dedi ölürmüsün baksan ne var ki bunda iki dakikanı almaz zaten dijital düğmeye basacaksın ilk önce merhamet lazım insanlara o yüzden inşallah güzel insanlarla karşılaşırsın 🌸
sarellem55 @"asellmom canım Kızılay hastanesini soruyorsan 1600 tl muayene ücreti biz 1200 verdik eşimin işyeriyle anlaşmalı olduğu için