dilarakocc Hamilelim testini kargoya sipariş ettiniz ama eşiniz evdeyken kargo gelmesini istemiyosunuz naprdınız😂
9Anneolacagim dilarakocc kargo takipten kurye beni arasın seçeneği varsa onu yapın zile basmasınlar gizlice al eve
ipek63yldz_ KLORAKHANIM Ben kocama öyle yapsam hele giy bakayım yakıştı mı der 😂 O daha sıkıntı kız makyaj malzemesi veya annemin kardeşimin kargosu desin daha mantıklı 😂😂
ipek63yldz_ 9Anneolacagim hiç deme kız valla erkekler bizden meraklı o tür şeyler oldumu 😂😂😂 normalde kargo alışveriş sevmezler ama iç camaşır oldumu işlerine yarayan şeyler oldumu cok severler 😂😂
ipek63yldz_ 9Anneolacagim Ayy hiç deme valla 😂😂 Buraya şuraya gidelim veya cocuga bak desek ayy buram agrıyor şöyle böyle söylenirler ama o oldumu dersin hiç birşey yok 😂😂
ipek63yldz_ KLORAKHANIM şahsen ben öyle birşey yaşasam kocamdan emin oldugum için akşama kadar durmaz meraktan 😂😂Sizinki duruyorsa valla helal olsun 🤣😂🤣😂
KLORAKHANIM ipek63yldz_ benim ki kargoları sormuyor artık 🥲 babaane donu aldım regl dönemi için desem merak etmez ama
queenanne1 dilarakocc kargonun başkasının olduğunu söylerim çaktırmamam gereken bişeyse asla çaktırmam😂