Aslihanfindik Progestanı vajinadan kullanıyorum vajinanın girişinde tahriş olmuş gibi acı vardı bugün peçeteye az bişey kan geldi aynaya baktığımda tam giriş kısmında kızarıklık vardı sebebi ilaçtan dolayı mı başka bir şey mi bilemedim endişelendim yaşayan var mı
Kader-17 Aslihanfindik tırnakların uzunmu acaba bende kullanıyorum öyle bir şey yok şükür bide çok mu geriye itiyorsunuz fitili
Aslihanfindik Kader-17 tırnaklarım kısa ama derine itmeye çalışırken biraz uğraşıyorum sanırım çok kolay olmuyor
Sevincynkk 4 ay boyunca günde iki kere kullandım bende de olduğunda ağızdan alıyordum normale döndüğünde fitil olarak kullanmaya devam ettim
Kader-17 Aslihanfindik fitili yapmadan önce afedersiniz ben özel bölgemi yıkıyorum ıslaklık olunca fitil girer girmez içeriye gidiyor zaten
Bussbety Aslihanfindik Aslihanfindik o bölgenizi ve eliniz hafif ıslak olsun daha rahat edersiniz kuru kuru yapmayın
Kader-17 Aslihanfindik ağızdan alınabiliyor yan etkisi biraz daha baskınmış bide vajina daha etkili oluyormuş