Hizliveofkeli YavruKurtveAnnesi aman bulun ne olacak sen dedin diye illa kız erkek olacak hali yok ya ☺️ eğleniyoruz şurda
Hizliveofkeli YavruKurtveAnnesi erken haftalarda tahmin diye darlıyoruz doktorları sonuç bu yapacak bişey yok 😂
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli ben hiç darlamadım valla dur söyliyim cinsiyeti dedi baktı 2 sn kız dedi. Net ama alısveriş yapma dedi. Kızsa zaten yapmam ama kızımda da yanılmıstık baska doktorda. Cok güvenemiyorum dedim. E tabi 16. Hftaya kadar net değildir dedi bakmasaydınız keske hocam dedim 😂
YavruKurtveAnnesi Hizliveofkeli benimki ilk pat diye %100 kız dedi 13lü haftalarda, belki parti yapcamm hocamm diye dediniz dedim güldü 😂 23lü haftalarda başka doktor erkek dedii 😂 yanii net değil tabi de , erken haftalarda da değildim söylediklerinde
Hizliveofkeli YavruKurtveAnnesi 23e kadar kız sansaydım olay çıkarırdım 😂 bana önceki hafta başka doktor da erkek dedi bi de pipisini baya gösterdiği için artık değişmez diyorum 😂
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli hatta simdi baktım bi 3ünde randevu var bir de 13ünden sonra hangisni alsam karar veremiyorum