Hizliveofkeli Kızlar ultrasona göre 11+3 görünüyor. Nub teorisine göre bir tahminde bulundu doktorumuz ama sizin tahmininiz nedir acaba?
Hizliveofkeli Kimse bilemedi hanımlar 😂 Elis27 Eymenkuzusu Nurellaaaaaaa1212 KLORAKHANIM YavruKurtveAnnesi Nymom Maviss718 S-nur1 Elamomy
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli pozisyon buydu bak crl yazan yer ayagı üsttekide ayagı. Bize dönük bebe böyle gördü ama söylemedi
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 ay ne kadar erken görmüş kuzu daha oluşmamıştır ama o da nuba göre tahmin etmiştir bence
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli sata göre 10+2 spn ölçüme göre 9+6 aya 3 gün eksik ölçtü satla aynı dedi sen kaç oldun
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 kuzu sata göre 10+5 ultrasona göre 11+4 kuzum. Benim oğlum da böyle önde gidiyordu sonra bi anda çok geriye düştü. Çok takılma o yüzden. senin kötü tecrüben olduğu için endişe ediyorsun anlıyorum ama lütfen takma kafana iyi düşün her şey güzel ilerleyecek bu sefer 🌸
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli bu yoruma o kadar ihtiyacım varmış ki. Düşünmesem de bilinç altımdaymıs bak bu durum sanki nefesimi günlerdir tutuyormusumda yazdıklarını okuyup bir anda vermiş gibi oldum. Canım arkadasım