simsss6 Merhaba kizlar. 34+1 iz. Bugun kontrolum vardi, doktor bebek 2260 gr 1 hafta geriden geliyor dedi. Bu sekilde yasayan oldu mu? Ne yapabilirim
danla2711 simsss6 34+0 da 2317 gramdı herhangi bir gerilik yoktu gayet haftasıyla uyumlu dedi sizin doktorunuz neye göre geride demiş acaba kilosu gayet güzel ve normal hiç endişe etmeyin♥️
FtmaGlr simsss6 Kilosu gayet iyi bence stres yapmayın. Benim 34+ 5 şimdi doktordan çıktık 2350 dedi gayet iyi
Canansrcm Saçmalamış o doktor benimkide o kilodaydı hatta 35+1 de yeni oldum 2600 dedi 34 haftalığa göre normal
simsss6 Canansrcm bilmiyorumki ilk hamileligim doktor ne derse ona inaniyoruz iste :( olcumleri 1 hafta geride gözüküyormuş
danla2711 simsss6 ama zaten ölçümlerine göre kilosu çıkıyor diye biliyorum ben sen kafana takma ama çok kafana takıyorsanda yumurta soda kaşar peyniri kabak çekirdeği muz ceviz fındık bunlar bebeğe kilo aldırıyor mümkün olduğunca her gün tüketmeye çalış🥰
Zahide-123 Bence geriden gelmiyordur ya bende bugün 34 haftalık oldum bugün gittim kontrole 2.260 dedi ama gayet normal ideal dedi siz stres yapmayın hiç önemli olan sağlıklı olması 🌸 doktorlara kaldıysa işimiz ohooo