Ssozdmr Bilgisi olan konuyu ayrıntılı anlatabilir mi ? Yok artık o kadarda olamaz deyip duruyorum ama oluyor galiba 😐 Kızçeeeler bu konu hakkında bilgisi olan hepimizii aydınlatsınnn
Talentedmom Ssozdmr ben özelde kısıtlama olacağını pek sanmıyorum belki devlette olabilir özel hastaneye sormak lazım
pandapanda Ssozdmr ben deeee duyduğumdan beri moralim bozuldu resmen ama tıp merkezlerinde diyorlaaar
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr ya mümkün mü gülüm herkesin normal doğurması. İnsan vücudu da kadın vücudu da asırlar içinde değişti
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr şunu da hep söylerim DOĞAL DOĞUM DEDİKLERİ ŞEYE DE SUNİ SANCI VEREN DOKTORLAR bence bunu savunmamalı.
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ahdhjaja ya ben normal dogumu göze alırım ama bana daha tehlikeli geliyo sezeryana göre o yuzden düşünmedim hiç😬
pandapanda Ya öylede doğum böylede doğum sanki ne ayrıştıyorlarsa kararı veren biziz kimseyi ilgilendirmez😂
Ssozdmr Talentedmom yaaa tabi ya hep başka konuda daha da batarak diğer konuları unutturmaya çalışıyorlar 😐