Serom seda_ay evet ozeldeki ile gorustum zaten ama degerim dusukmus suan pazartesiye kadar biraz daha zaman gecsin istiyorum pazartesi gidecegim insAllah
Serom sedabircngz insAllah pazartesiyi veya sali gidecegeim biraz da suan ne kadar gec gidersen keseyi daha iyi gorurum diye dusunuyorum
sedabircngz Serom siz bilirsiniz ama iğne kullanmanız gerektiği kesinse kese ve bebek görüldükten sonra bir an evvel iğneye başlanmalı anneden bebeğe giden kan akışının aktifleşmesi lazım kan pıhtılaşması buna engel oluyor o yüzden oluyor kayıplar
Sulegull nurssmom bende de var pıhtılaşma aspirin içiyorum ya neden şimdi hamilelikler hep riskli Tansıyon da var diğer bebeğin de erken doğdu bu yüzden
Serom nurssmom gercekten bende oyle dusunuyorum kizim 2020 li onda gayet guzel gecmisti hamileligim pihtilasmaya dair hicbirsey yoktuu asi vurulduk pihtilasma ciktii
Serom sedabircngz evet iste o yuzden bende gitmisken iyice kese olusmus olsun diyorum eger normal goremezse alttan bakin diyecegim pazartesi insAllah gorurum
nurssmom Serom evet genelde yaşı büyük olanlardada kalp krizi yapıyor kadınlardada ya kısırlık yada böyle düşükler kürtajlar. Rabbim sonumuzu hayır etsin
Burcu__0506 Serom daha önce 2 tane doğum yaptm ne pıhtılaşma gördüm ne başka birşey ama şimdi pıhtılaşma çıktı 🤷♀️
Derya_y Serom ben ilk öğrendiğimde doktorum coraspirin başlatıp, sonrasında tahlillerimle oksapara devam etmişti, en güzeli doktorunuzla konuşmanız tabii, Allah hayırlısını nasip etsin
Serom Derya_y ay Allahima şükürler olsun muayenemi oldum coraspine ve igneye baslatti rapor verdi ilaclara da cok sukur ❤️ simdi icim o kadar rahatladi ki anlatamam 🥰