Hshshzgsghzhshs Kızlar bebekleriniz ne zaman babildama ya başladı yada ne zaman sosyal gülmeleri başladı kaç aylıkken kaç günlükken konuşlalimmi 💚
ElvinEmineeee Hshshzgsghzhshs iki aydan aqu gibi sesler cikariyor .3aydan sonrada gulus kahkahalari oluyor canim
Girlmama Hshshzgsghzhshs benimki 1 ay 15 gunluk bugun ayyyy dedi konusulunca dinliyor sana havuz alicam diyince guluyor 🤣 genel olarak durumumuz ingaaa ama agu falan da demeye basladi biz konustukca hareket takip ediyor sese duyarli tummy time sevmiyo ama belgsel izliyor bazen bakiyor tvye sesini yukseltiyorum belgesel dinliyor daha cok hayvan sesleriyle buyutuyorum kedim zaten meow diye bagiriyo 🤣
Hshshzgsghzhshs ElvinEmineeee Benim bebeğim 55 günlük de 5 gün sonra iki aylık olacak agu vs demiyor kahkahalar da daha yok ama ben onunla konuşunca bana gülüyor normal mi daha olmaması iki aylık bebek agulamaya başlaması bide sosyal gülüşleri olması gerek diyo herkes
sadbut Hshshzgsghzhshs yani olması gerek denilebilir ama her çocuk birbirinden farklıdır kimisi çok daha erken tepki verebilirken kimisi daha geç de tepki verebilir çok da önemli değil bence çünkü daha çok küçükmüş bebeğiniz önemli olan etrafa boş boş mu bakıyor seslendiğinizde tepki veriyor mu bu tarz şeyler onun haricinde çok büyük bir problem olacağını sanmıyorum dediğim gibi her bebekten bebeğe değişebilen şeyler bunlar
Bnguuu_102 Hshshzgsghzhshs normal taabiki her bebeğin yapısı farklı sosyal gülüş için erken sen alt dudağının altından aşağı doğru çek ağzına yanaş ve en çok çıkardığı sesi tekrar et o da tekrar eder 3-4 gğn sonea sonra auuu euu ağuu falan de yavaş yavaş o da çıkarmaya başlıyor belki dah sesini keşfetmemiştir bile zaten benimki 2-3 gün önce öğrendi 57 günlük
ElvinEmineeee Hshshzgsghzhshs korkma canim 3ayinda bunlarin hepsini yapacak normal her bebek kendine özel
Bnguuu_102 Yarın iki aylık oluyoruz sürekli konuşutpruz çenesini hafif aşağı doğru dokunarak o da tekrar ediyor bazen euuu diyor dün ilk defa ağuuu dedi çok komikti sizin teşviğiniz ve çocuğun yapısı önemli olan 2-3 haftadır da istemsiz gülüyor
Hshshzgsghzhshs Bnguuu_102 Ozman normal ben konuşuyorum onunla hep oda ben yapınca ağzını açıyor ama ses çıkarmıyor belki bı kaç güne oda başlar çıkaramaya teşekkür ederim 🥰
Bnguuu_102 Hshshzgsghzhshs annesi sesini keşfetmemeişki daha ağzını açıyorsa bir iki gğne bir bakmışsın garip garip sezler çıkarıyor sen ağzını iyice ağzına daya ve o şekilde eauuu uuu auuu gibi sesler çikar öyle öyle öğreniyoelae bak bir dene çok hoşuna gidiyoe benimkinin kendi konuşuyor zannediyor herdalde 😅 biz de 2 gğn önce sabah bir baktık kendi kendine konuşuyor 🥰