2Princess1Mom MhysaTheGreat Kızım ultrasonda eşime benziyor. Dudak yapısı falan tıpkı eşim. İlk kızımda renkli ultrasonda hiç görmedim ama doğduğunda tıpkı babasıydı. Büyüdükçe bana benzemeye başladı. Şimdi herkes bana benzetiyor. 🤭
MhysaTheGreat 2Princess1Mom Yazmelegi_ Accountant ikibaloglanannesi Balbebek012 Sağlıkla büyüsün inşallah bebişler ne güzel herkesin istediğine benzemiş 😂😂
Yazmelegi_ MhysaTheGreat babasına benziyor eşime benzesin istedim sürekli gel git ona baktimm sadece burnu ben gerisi hep baba
Accountant MhysaTheGreat ultrason görüntüsüne göre bana benziyor kafa şekli inşallah gözleri de bana benzer ve mavi olur
ikibaloglanannesi MhysaTheGreat 26 aylık oğlum baba ve ben karışımım. 1 haftalık oğlum şu anlık ben gibi ama zamanla görücez😂
YavruKurtveAnnesi MhysaTheGreat detaylı ultrasonda yüzünü gördüğüm gibii ayyy aşkım aynı senn demiştim, doktor bile evet eşinize çokk benziyor dedi🥰 sonuç 5 yaşında kocamın aynısı kızım var 😁😁 şimdi hamileyim kime benzeyecek merak ediyorum 🌸
MhysaTheGreat 10gamze hahah yok yok fındık gibi burnu var eşimin kayınbabamın burnu da düzgün aslında da ultrasonda kocaman tombik bir burun görünüyor 😂😂
MhysaTheGreat Sedset ben her an doğurabilirim ilaç kullanıyorum erken doğum riskim var üç günlük de ilacım kaldı arada sancı giriyor ilaç saati yaklaştıkça muhtemelen bir haftaya doğururum herhalde 😅
Esseraa22 @MhysaTheGreat kaynanam aklıma ucundan bile geçmedi bana benzesin istedim ilk de eşim aynı ikinci kaynanam herhalde üçüncüde kayinbabam olur😁
Esseraa22 @MhysaTheGreat ya hiç sormayın baş ustundemi taş ustundemi bilemedim😁ama her seferinde diyorum her gelin beceremez bunu kıymet bilin diye kan grubu bile kayınvalidem yani 😁