aysegulaktrk Mervemeryem canm benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah allah yardımcımız olsun hepimizin 😔
emineeeeee Bhrcbk doktorumda ondan şüphelendi şeker ölçümü yaptırdım şekerim normal çıktı gizli şekerde gebelik şekeride yok
enfla Mervemeryem merhaba suyun gelmesı nasıl bısey bnm de bıldıgın su gıbı akıntım oluo camasırım ıslanıo renksız ıslaklık bugun doktora gıttım suyun normal dedı ama aksam yıne aynı sekılde su gıbı akıntı oldu rengı yok pecete koyuyorm anlamak ıcın ısarmıssın gıbı oyle mı oluyor 25 haftalıgım bnde korkuyorm sudur dıe
Emelinda Nuribasak benim de yok ben dışardan aldım birkaç kez suyunu, alamadığımda da havucu her akşam 2 tane tükettim, bir de dinlenip susuz kalmamak en önemlisi sanırım
Nuribasak Emelinda bende çok su tüketiyorum. havucun püresini yapabildim en fazla o da hiç güzel olmadı.
Emelinda Nuribasak ayran meyve suyu falan da tüket canım mümkün oldukça, sabahları bir kaşık pekmez ye, bir de bol bol dinlen en önemlisi bu, bunları yaptım 2 haftaya düzeldi, inşallah düzelir senin de
Nuribasak Emelinda inşallah canım inşallah az kaldı ama bende az kaldım valla. Gerçi bebeğim iyi olsun da önemli değil başka bir şey 🙏
Yasemincifci aysegulaktrk havuç suyunu dene canım normale dönüyor bebeğin sıvısı benimki 16. Haftada azalmıştı araltırdım yaptım ve normale dönmüştü
Zehraysima Benimde 27.haftada amniyon sıvısı çok az dediler hep erken doğum riski vardı bol su içtim şuan 37+2 deyim suyu çok iyi 🤲 doktorumun hiç umudu yoktu erken doğum yaparsın diyodu şimdi sancılarımı bekliyoruz çok şükür