Borttee 32 yaş ilk gebelik 😇kızıma kavusmaya son 1 ay inşallah daha fazlasını da Allah isteyene versin
5134 ravzae Ben de 33 yaşındayım ve dördüncüye hamileyim ☺️🥰 Rabbim bebek isteyen kardeşlerime nasip etsin hayırlı evlatlar 🌺
Tatlisanne42 ravzae benimde iki çocuğum var benimde hiç planlı değildi bı korunuyorduk bı korunmuyorduk ama olcaginida sanmıyordum yani 3 cu yolda şuan 25 yasindaym bnde 11 haftaligim sizin kaç haftalık
ravzae Tatlisanne42 biz hiç boşluk bile vermemiştik inanın ama olacağı varmış zaten sizinde o hesap🥹 18 haftalık olduk bizde🥹 oğlum 1 yaşında 2 aylık🙈
10gamze ravzae Selam kader arkadaşım😂😅 bir kız bir oğlum var kız 9 oğlum 2yaşında 3.bebeğime 26haftalık hamileyim plansız süpriz kendimi doğurma makinesi gibi hissetmeye başladım 30yaşındayım bende
ravzae 10gamze benimde bir kızım bi oğlum var üçüncü sürpriz çıktı geldi 18 haftalığız bizde tam kader arkadaşıymışız cidden🙈🥹🫂
Eliffbaby ravzae öyle hissetmeyin yine de herkesin zamanı yaşama zamanı farklı gerçekten hayırlı olsun bebeğiniz demek ki bu dünyada kısmeti varmış 🫠