Masal2021 Pofidik123_ mudurKyaa Cimcime30 Laydyg Anonimmsss Mariam1 Anonimmsss kizlar benimde varmı adet olacakmisim gibi sancım var arada bacaklarima vuruyo sizliyo [](https://)
Xiremmx @ozgerbas 29 Nisan benimde şu an sadece göğüs ucu hassasiyetim var oda hafif çok şiddetli bir ağrı değil test yapmaya korkuyorum artık sizin testinize çok sevindim umarım hamilesinizdir 🫶
ozgerbas Xiremmx canım inşallah hamilesindirrr sende ✨✨✨ ay ben inanmıyorum bu testlere az daha bikaç gün geçsin yine yapcam
ozgerbas Pofidik123_ haklısınız tabi inşallah vardır Allah en kısa sürede hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah da vardır
Pofidik123_ ozgerbas bakalım bat yarın bu sabah kaset test yaptım çok güvendiğim güzel bi marka 3dakika içinde çok aşırı silik ikinci çizgi çıktı gibi ama kamerada gözükmüyo
Cicek_ Bende bu sabah yaptım vedexa markası, bilindik olmadığı için emin olamadım başka da test yok elimde yarın kan vericem 🙈
miracsmom_ Pofidik123_ benimde bat 24 awox ile silik çizgi gördüm bi kaç gün tekrarladım pazartesi kan verdim 71.62 çıktı beta şimdi dönemi bekliyorum erken öğrendiğim için korkuyorum sıkıntı çıkmazsa cuma kan vercem tekrar mide bulantım vardı benimde birde belime ağrı giriyordu ara sıra ama göğüs hassasiyetim çok fazla yoktu 🥹🥹
ozgerbas miracsmom_ hayırlı olsun hiç bişicik olmaz Allahın izniyle kucagınıza sağ salim alın inşallah ❤️
Eslem2112 ozgerbas Laydyg Anonimmsss Pofidik123_ Cimcime30 mudurKyaa busrax_ Melommm miracsmom_ Peri_Omer