aysgl18 yildizz13 ben bir defa içtim onda da pişman oldum zaten ya bişey olursa diye aklımdan çıkmıyor 🥴ev yapımı olması bir nebze rahatlatıcı diye düşünmek istiyorum, teşekkür ederim.Sifa olması dileğiyle
yildizz13 aysgl18 doktorum bana hep şey diyordu abartıya kaçmadan yiyip içebilirsin. Herseyin fazlası zarar derdi arada içmen zarar etmez bence şifa olsun inşallah 😊
Aleynaaademiirr Benim eşim lokantacı işkembe, paça yapıyor ve sürekli içiyorum bence iyi piştiği sürece yararı bile var diye düşünüyorum
aysgl18 Tubatgn değil mi yaa eskiler yasak ne bilirdi maşallah hepsi bizden sağlıklı..biz de her şeyi kafaya takıyoruz ya zararı olursa diye
Talentedmom aysgl18 ben içmedim içemem de ama doktorum sakatat tüketme dedi dikkat et bir dahakine daha temkinli olursun
Talentedmom aysgl18 olmaz ya sanmıyorum çiğ et tüketmediğin sürece büyük sıkıntı olmaz bence onlara dikkat et
ikincibezelyeayak aysgl18 Annenizin elleriyle temızledigi düdüklüde fokur fokur kaynayan işkembeden ne zarar gelir , en fazla fayda gelmez besleyicilik ve besin değeri bakımından çokta iyi değil. Üzüleceğiniz takacağınız asla bir şey yok bence. Afiyet şifa olsun
queenanne1 aysgl18 şifa niyetine içmişsiniz şifa olur inşallah🥰 içinizi karartmayın 1 kere yemekle bişey olmaz