Der_yaa Ceda meral keski den ilk gebeliğin de bi kaç defa görünmüştüm hiç beğenmedim daha önce Dr ordaydı ömer Demirtaş sonra gözde hast geçmişti bn tekrar eski Dr gitmiştim
Merveaa29 Ben orada yaşıyorum merali bıraktım açıkcası kalabalık namahreme uygun davranmıyorlar içerde giyiniyorsun içeri hasta alıyorlar
Merveaa29 Ceda 30 bin demişlerdi ercan beye geçtim onda memnunum gittiğim de bebeğin herşeyini gösteriyor anlatıyor
Sngl-Dnz Merveaa29 şuanki ücretimi 30 bin birde sezeryan içinmi bu fiyat bende gitmek istiyorum ama net bilgi alamadım doğum ücreti hakkında
PortakalOrdaKal Bende kahtadayım daha 6 haftalık hamileyim. Burdaki devlet inanılmaz kalabalık ve çok ilgisizler böyle giderse bende park hospitale gdcm sanırım haşim kurala iyi diyorlar sanki
Merveaa29 PortakalOrdaKal yani uyguladıgı bitkisel kürler var sanırım ondan yana adını duydum çevrem ercan beyi duydum ondan tercih ettim
PortakalOrdaKal Merveaa29 olabilir aslında kadın doğum hastanesindeki bi kaç doktora da iyi diyorlar da hiç gitmedim oraya da bilmiyorum.