Merhaba sakın üzmeyin kendinizi. Sizinle aynı haftalardayken hemen hemen kilosu aynıydı neredeyse kızım için cüce diyeceklerdi sürekli minyon zayıf 4 hafta geriden geliyor diye diye beni korkuttular. 39. Haftada suni sancı ile doğumu başlatalım en azından dışarıdan beslensin anne karnında gelişmiyor dediler ha tabi bir de dediler kordondan bebeği besleyen damarlardan biri eksik görünüyor ondan da gelişemiyor dediler sonra dopplere girdim baktılar ki öyle bir şey yok neyse ben 12 saat boyunca suni sancı çektim ama açılmam olmadı en son çıkışımı istedim özel hastanede sezaryen oldum iyi ki de o hastaneden çıkmışım çünkü 48 saat suni verip yine sezaryene devam edeceklerdi çünkü bebeğin daha miadı dolmamıştı. Zaten sezaryenden çıktığımda öğrendim ki kordon boynuna dolanmış istesem de vajinal doğum olması zormuş. Bebeğim 2920 gr 49cm 39+0 da doğdu. Demem o ki sakın kendinizi üzmeyin doktorların yanılma ihtimalleri olabiliyor sakın acele etmeyin bebeğin miadının dolmasını bekleyin yoksa hem benim gibi karnınızda bir ameliyat izi hem de cebinizden gereksiz yere para çıkar. Eşim işten çıktı bebeğim 2 aylık oldu maddi olarak çok zor zamanlar geçiriyoruz ama Allah büyüktür