Zbyd3 5 6 hafta sonra adet olabilirsin demişti doktorum . Şimdi benım anlamadığım ilişki oludugu için adete kadar gebe kalma llasılıgı varmı kürtajdan hemen sonra adet olmadan gebelık olabilir mi yoksa adet olduktan sonra diğer adet günü mü beklemem lazım
Tatlisanne42 Zbyd3 olabilir canım ama dokturun adet oladiya kdr yani 1 ay korunmani önerir toparlanman için bazı doktrlar da demez ama kalabilirsin canım
Mtt34 Zbyd3 eğer yumurtlama olursa olasılığı var , ama regl olup düzene girmesini beklemek daha sağlıklı,en azında Regl olunca yumurtalama gününü bilirsin,ben 3 regl bekledim doktorum öyle söylemişti
Kubradmurat Zbyd3 bence gebe kalmak için acele etme canım kürtaj işlemi sırasında rahim duvarı zarar görür en azindan 2 3 ay korun derim hem rahmin toparlanir sende toparlanirsin ozaman düşün derim bende kürtaj oldum ben 1.5 yil korundum sonrasinda düşündüm rahmin iyileşsin derim
Zbyd3 erikarpuz bu güzel haber oldu canım benim için 🤗dopru anlatabildim değil mi sormak ıstedıgımı .kürtajdan sonra henüz adet olmadım .gebelık olabilir yani adet olmama gerek yok .beb zannedıyordumki adet olmam lazım ondan sonra ki ay gebelık ihtimali olabilir
Zbyd3 Tatlisanne42 bana korunmayın dedi 15 gün sonra hatta lekelenmen bitince ilişki olabilir dedi .pcos var inşallah grbelık olur😒
Zbyd3 hayaller-guzel 9 . Haftasına girecekken durmuş canım yani 8 haftalıkken dedi doktor .ıkı haftaya yakın karnımda ölü durmuş 😔
meremre Zbyd3 bende 20 aralıkda kütaj oldum kendim düşük yaptım ama bir kere adet gördüm sahada görmedim yumurtlama dönemi görürüyorum ama daha hamile kalmadım