GezenTavuk_2 dilarakocc var gibi duuruyor cnm ama marka artımed ve days doctor ise yalancı pozitif çıkma olasılığı %99 dur.
dilarakocc Bahar77777 canım bu ilk yaptığımda hemen çıktı şuan yaptıgımda bütün renkler birbirine girmiş hiç gözükmüyor
dilarakocc Eslem2112 Tatlisanne42 çok aydınlık yere geçip baktım canım çizgi vardı belli belirsiz ama kuruma çizgisi degil çünkü yapar yapmaz çıktı sonra renkler dağıldı test biraz sıkıntılıydı heralde
dilarakocc Bahar77777 evet canı. 2 tane aldım diğerini de birazdan yapıcam başka test mest yok😂😂😂demin plastigini çıkardım dikkatli baktım çizgi var belli belirsiz ama pembeydi ya
Bahar77777 dilarakocc bence diğerini yarın ilk idrarınızla yapın çok daha doğru sonuç verir🤗❤️ inşallah allah kalbine göre verir
cicibiciannem Bende ilk bebişimi aynı bu şekilde gördüm canım çok yeni olduğu için böyle çıkıyor bence sen sabah bidaha yap aynı çıkarsa kan ver
dilarakocc cicibiciannem negatif canım maalesef ben de artık saldım hiçbir şekilde test alıp kan vermeyeceğim:)
cicibiciannem dilarakocc hayırlısı olsun canım zaten akışına bırakınca kafaya takmayınca oluyor herşey rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip eylesin